Operació Puerto
Esports 01/02/2013

L'advocat de Jesús Manzano anuncia una possible querella contra Belda

Juan Carlos Sánchez Peribañez ha avisat que pot emprendre mesures contra les declaracions de Vicente Belda, que ha acusat l'exciclista de conduir sense carnet i de tenir relacions amb una "senyoreta" a l'habitació de l'hotel de l'equip

Efe
1 min

MadridL'advocat de Jesús Manzano, Juan Carlos Sánchez Peribañez, que es presenta com a acusació en el judici de l'Operació Puerto que se celebra al Jutjat Penal número 21 de Madrid, ha anunciat la possibilitat de presentar una querella contra l'extècnic del Kelme Vicente Belda, que va detallar aspectes de la vida privada del seu representat.

En la seva declaració, Belda ha destacat la "indisciplina" de Manzano, detallant que el seu excorredor "no tenia carnet de conduir i va marxar uns dies amb el 'Chaba' Jiménez", i que a l'habitació de l'hotel el van enxampar "amb una senyoreta que no era la seva companya habitual".

Es tracta de la segona querella anunciada per l'advocat de Manzano. La primera es va produir dimecres passat, quan el doctor Eufemiano Fuentes va dir que es va negar a tractar Manzano "perquè consumia cocaïna, i això és molt perillós per a l'alta competició".

stats