Esports 19/01/2016

Les agressions de Cristiano Ronaldo

Aquesta temporada ja ha colpejat quatre rivals sense ser enxampat per l’àrbitre del partit

T.p.
2 min
Les agressions de Cristiano Ronaldo

BarcelonaCristiano Ronaldo ja ha protagonitzat quatre agressions a rivals en aquesta Lliga, però encara no ha vist cap targeta vermella. Aquest cap de setmana contra l’Sporting va donar una puntada de peu a Nacho Cases, però el col·legiat no va veure l’acció i no va castigar el davanter portuguès. “Si li arribo a donar una patada de veritat no s’aixeca”, va dir de manera provocativa el madridista, defensant que havia sigut un acció sense importància.

Abans del partit de diumenge, Cristiano ja havia protagonitzat casos similars. A la desena jornada, contra el Las Palmas, va clavar una puntada a David Simón en una acció en què no lluitaven per la pilota. Cristiano va deixar la cama esquerra per donar-li una petita puntada de peu i Simón va caure després de lluitar cos a cos contra el madrista. En aquell moment Simón no va donar importància a l’acció. Les altres dues agressions protagonitzades per Cristiano Ronaldo, però, van ser més fortes. Primer a Krychowiak, migcampista del Sevilla, a qui va donar un fort cop a l’esquena quan tots dos corrien lluitant per la posició. Més endavant va donar un cop de colze a Alves en un altre pilota disputada, en el clàssic que va acabar 0-4. Cristiano no va va ser sancionat en cap d’aquestes accions amb la vermella, com marca el reglament.

En altres temporades Cristiano també ha tingut gestos similars, com l’any passat a Còrdova, quan va donar cop de peu a Edimar. Llavors no el van enxampar, però poc després va donar un cop amb el braç a Crespo i Hernández Hernández el va expulsar. El 2010 va ser expulsat per haver trencat el nas de Mtliga -del Màlaga- en un partit al Bernabéu.

El Barça ja ha demanat a la Federació Espanyola una modificació del règim disciplinari perquè el jutge únic del Comitè de Competició actuï d’ofici quan hi hagi una acció no esportiva.

stats