PREMIER LEAGUE
Esports 01/03/2015

El Manchester City cau a Anfield tancant una setmana horrible (2-1)

Dos gols magnífics de Henderson i Coutinho han deixat de genolls el rival del Barça

Agüero, a Anfield

BarcelonaSegona derrota en cinc dies del Manchester City. Els homes de Manuel Pellegrini, després de caure amb el Barça a la Champions (1-2), han perdut per 2-1 al camp del Liverpool. El tècnic xilè, amb Touré Yaya de nou titular, ha intentat dominar el partit contra els homes de Brendan Rodgers, però un gran gol de Henderson, amb un xut per l'escaire, ha obert el marcador. El Liverpool sempre ha portat perill contra un City més ordenat que el darrer dimarts, però tou en defensa. Abans del descans, Agüero s'ha inventat una assistència a Dzeko i el bosnià no ha fallat (1-1).

El segon temps ha estat igualat, però el City no es trobava còmode i Pellegrini ha fet entrar Milner per Dzeko per reforçar el mig del camp i controlar més el duel. Dzeko no ha paït gairebé el canvi. A més, Coutinho ha marcat el 2-1 (75') de nou amb un xut magnífic, similar al gol de Henderson. Contra les cordes, el City ha donat minuts a Bony, jugant de nou amb dos puntes, i Lampard. Però no ha pogut guanyar i segueix a 5 punts del líder, el Chelsea. Els homes de Mourinho però, tenen un partit menys. Per darrera, el Manchester United s'acosta a 5 punts del rival del Barça.

Triomf de l'Arsenal

El tercer classificat però, és l'Arsenal de Wenger. Després de la desfeta contra el Mònaco, l'equip de Londres ha reaccionat en derrotar per 2-0 l'Everton del català Robert Martínez. Giroud ha fet el primer gol durant el primer temps i ja en els darrers minuts Rosicky ha fet el 2-0. L'Arsenal ocupa la tercera posició a quatre punts del City. L'Everton en canvi, queda lluny de les posicions europees.