Special Olympics
Esports 13/12/2012

Aitor Egurrola és el nou padrí dels Special Olympics Catalunya

El capità d'hoquei patins del Barça ha mostrat el seu suport i ha reclamat la inclusió social dels atletes amb discapacitat intel·lectual.

Ara
2 min
Egurrola durant la presentació dels Special Olympics Catalunya

BarcelonaEl capità del Barça d'hoquei patins, Aitor Egurrola, ha estat presentat com el padrí dels Special Olympics Catalunya, l'entitat que promou l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual. Egurrola també ha mostrat el seu suport a la Marxa Special Olympics, que se celebra aquest diumenge a Barcelona sota el lema "Tots junts som imparables" i que reclama la inclusió social dels atletes amb discapacitat intel·lectual. Aquesta caminada popular que està organitzada conjuntament per la Fundació FC Barcelona i la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics) començarà diumenge a les 10:30h a la plaça Reina Maria Cristina (davant El Corte Inglés Diagonal) i arribarà al Palau Blaugrana, on està previst que s'arribi cap a les 11h .

"Estic molt orgullós de ser padrí de Special Olympics Catalunya. Quan m'ho van proposar, no vaig dubtar-ho ni un moment. Crec que l'esport ajuda a normalitzar una realitat, la de les persones amb discapacitat intel·lectual" ha assegurat Egurrola. A la presentació com a padrí de l'entitat, que s'ha fet aquesta tarda al Palau Blaugrana, hi han assistit un nombrós grup de jugadors d'hoquei interior de Special Olympics, entre els quals diversos atletes que competiran a finals de gener als Jocs Mundials Special Olympics a Corea del Sud. "El meu és que hi vagin amb tota la il·lusió del món, amb ganes de superar-se i que ho deixin tot a la pista. El més important, però, és que s'ho passin bé perquè és aleshores quan millor competeixes" ha afegit Egurrola. A Corea del Sud, hi viatjarà una delegació formada per 15 persones entre jugadors i tècnics catalans.

El capità d'hoquei del Barça s'ha sumat, així, a altres esportistes que també són padrins de l’entitat com la nedadora Mireia Belmonte; el jugador de bàsquet Roger Grimau; el d’handbol Laszlo Nagy; el de futbol sala Javi Rodríguez i el tennista Sergi Bruguera.

stats