TENIS
Esports 03/02/2014

Albert Costa cessa com a director esportiu de la Federació Espanyola de Tenis

Com a capità de l'equip de Copa Davis, Costa va aconseguir dos títols: l'any 2009 davant la República Txeca i dos anys més tard, contra l'Argentina

Efe
1 min

MadridLa Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) ha anunciat aquest dilluns la fi de la relació professional que mantenia amb Albert Costa, que des de juliol de 2012 ocupava el càrrec de director esportiu.

La RFET i Costa han acordat donar per acabada la vinculació professional que els unia. "La Federació Espanyola agraeix Albert Costa serveis prestats", ha indicat aquest organisme, que ha recordat la trajectòria de l'extenista i excapità de l'equip espanyol de Copa Davis. Com a capità d'aquest equip, va aconseguir dos títols: l'any 2009 davant la República Txeca i dos anys després, contra l'Argentina.

"Agraeixo a Albert Costa, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, la seva col·laboració i trajectòria durant el seu periple pel tenis espanyol", ha dit José Luis Escañuela, president de la Federació.

Per la seva banda, Albert Costa ha manifestat el seu agraïment "al president José Luis Escañuela i la seva Junta Directiva per la confiança mostrada en aquests últims cinc anys, i la resta de persones vinculades al tenis espanyol amb les quals he treballat en aquesta etapa".

stats