MOTOR - MOTOGP
Esports 17/05/2018

Álex Rins renova amb Suzuki i Aleix Espargaró, amb Aprilia

Els dos catalans seguiran als seus equips fins al 2020

N.g.
1 min
Álex Rins, pilot de MotoGP

BarcelonaDe mica en mica es va desvelant el futur dels pilots de MotoGP. Aquest dijous s'han fet públiques les renovacions de dos pilots catalans: Álex Rins ha renovat el contracte amb Suzuki i seguirà vinculat amb la fàbrica de Hamamatsu les pròximes dues temporades, fins al 2020, mentre que Aleix Espargaró també seguirà fins al 2020 amb Aprilia.

"Estic molt content amb aquesta renovació", ha dit Rins, i ha afegit: "El projecte de Suzuki sempre m'ha semblat el més interessant. Vaig tenir un debut complicat l'any passat, però Suzuki sempre em va donar suport. Sense dependre dels resultats, l'ambient al box sempre ha sigut bo i aquest any he aconseguit el meu primer podi, a l'Argentina".

Davide Brivio, cap de l'equip Suzuki Ecstar, també s'ha mostrat satisfet per haver aconseguit tancar la renovació del pilot català. "Està creixent i millorant ràpid, sabent que tant temps junts ens permet concentrar-nos i treballar encara més ràpid. Estic encantat que hagi decidit quedar-se amb nosaltres i que hagi trobat un ambient en què pugui seguir creixent", ha conclòs Brivio.

Aleix Espargaró, per la seva banda, també ha fet públic que seguirà amb Aprilia fins al 2020. "La renovació és un reconeixement a la qualitat de l'Aleix", ha dit el director d'Aprilia Racing, Romano Albesiano. "És un pilot ràpid i un professional exemplar. La seva contribució al creixement de la RD-GP és innegable i estic convençut que durant els pròxims dos anys ens permetrà aconseguir resultats importants", ha afegit.

Aleix Espargaró, per la seva banda, ha valorat que el seu repte és "portar la RS-GP fins al podi". "Això és important per millorar i per créixer junts", ha conclòs el granollerí.

stats