Skeleton
Esports 28/11/2013

Ander Mirambell inicia la seva sisena Copa del Món de skeleton

El pilot barceloní s'estrenarà al circuit de Calgary amb l'objectiu de sumar punts per assegurar la seva presència als Jocs Olímpics de Sochi 2014

Ara
1 min
Ander Mirambell, durant una prova / CHARLIE BOOKER

BarcelonaAnder Mirambell, el primer pilot olímpic espanyol de skeleton, inicia aquest divendres a les 12h en el traçat canadenc de Calgary la seva sisena participació a la Copa del Món d'aquesta modalitat. Als seus 30 anys, el català es presenta a la màxima competició d'aquest esport amb l'objectiu de sumar els màxims punts possibles en cada prova per intentar assegurar la seva presència als Jocs Olímpics de Sochi 2014.

Així doncs, Mirambell tractarà d'estar entre els 20 primers classificats de cada cursa, la qual es podrà seguir en directe per un canal de YouTube (http://www.youtube.com/user/bobskeletv). Tot i això, el pilot considera que "enguany la classificació serà molt dura i competitiva, tota una carrera de regularitat i resistència". D'altra banda, l'esportista barceloní assegura que és necessari mantenir la concentració en "la lluita individual amb països com Irlanda , Eslovènia , Grècia i Nova Zelanda dins de la Copa del Món, però controlant també als que vénen empenyent fort per darrere com Corea del Sud, Romania o Noruega, que estan disputant la Copa Intercontinental".

Pel que fa a aquesta primera prova de la temporada a Calgary, Mirambell ja ha tingut una presa de contacte amb la pista durant la disputa de dues proves de la Copa Amèrica. És per això que el català creu que l'inici de la cursa serà determinant. "La sortida serà important i m'agradaria fer els registres de fa quinze dies o millorar-los", ha dit el pilot olímpic, que ha destacat destacat també que "la part final és bastant plana i cal mantenir la velocitat".

stats