SKELETON
Esports 11/10/2011

El pilot de skeleton Ander Mirambell, a punt per iniciar la temporada de gel

El pilot de skeleton marxa aquest divendres a Noruega per preparar-se per a la seva quarta Copa del Món en el traçat que va acollir els Jocs Olímpics de 1994

Ara
1 min

BarcelonaEl pilot olímpic de skeleton Ander Mirambell està realitzant els seus últims entrenaments a Espanya abans de marxar el proper divendres 14 d'octubre a Lillehammer (Noruega). L'esportista barceloní marxarà amb els seus companys d'entrenament al traçat que va acollir els Jocs Olímpics de 1994 durant 10 dies. Després d'aquesta primera etapa, es desplaçarà una setmana les pistes alemanyes de Winterberg i Altenberg, on es disputa aquest any el Campionat d'Europa, i l'última setmana d'entrenament tindrà lloc a Lake Placid, seu del Campionat del Món 2011-12.

Mirambell assegura que ara mateix "la il·lusió és màxima per començar com més aviat la meva quarta Copa del Món, encara que potser tinc alguns dubtes per saber com reaccionaré a tots els canvis i quant de temps trigaré a adaptar-m'hi". No obstant això, el pilot espera que les diferències en la seva preparació respecte a altres temporades no suposin un handicap en les primeres carreres.

stats