París-Niça
Esports 10/03/2015

André Greipel s'imposa a la segona etapa de la París-Niça

El campió alemany supera per molt poc al francès Arnaud Démare (FDJ) en una arribada a l'esprint ajustada a Saint-Armand-Montrond

Albert Rabadan
1 min
André Greipel / AFP PHOTO

BarcelonaAndré Greipel (Lotto-Soudal) ha estat el vencedor de la segona etapa de la París-Niça, acabada a la localitat de Saint-Armand-Montrond en un esprint massiu en què el campió alemany ha superat per molt pocs centímetres al també campió nacional del seu país, el francès Arnaud Démare (FDJ).

El nerviosisme del final d'etapa l'ha marcat l'atac de Tony Martin (Etixx-Quick Step) a uns 10 quilòmetres de meta, respost per dos grans rodadors com Lars Boom (Astana) i Geraint Thomas (Sky) d'immediat. Qui ha arribat més tard a la seva alçada i ha pagat el sobreesforç ha estat el danès Matti Breschel (Tinkoff-Saxo).

Després d'uns quants contraatacs infructuosos, el pilot s'ha reorganitzat gràcies als equips Orica-GreenEdge i Lotto-Soudal, buscant les opcions de Michael Matthews i del mateix Greipel, respectivament. Gràcies a les bonificacions, tant el mateix Matthews (5è a 9 segons) com especialment l'alemany Johnn Degenkolb (Giant-Alpecin, 3r a 2 segons) s'han situat molt a prop de superar el líder Michal Kwiatkowski (Etixx-Quick Step) en la classificació general.

París-Niça, segona etapa (Zoo de Beauval – Saint-Amand-Montrond)

1r André Greipel (Lotto-Soudal) 4h 20' 18”

2n Arnaud Démare (FDJ) m.t.

3r John Degenkob (Giant-Alpecin) m.t.

4t Michael Matthews (Orica-GreenEdge) m.t.

5è José Joaquín Rojas (Movistar) m.t.

stats