TENIS
Esports 21/06/2015

Andy Murray guanya el torneig de Queen's per quarta vegada

El britànic ha jugat dos partits aquest diumenge: ha superat Troiki per accedir a la final, on s'ha desfet del sud-africà Kevin Anderson

Efe
1 min
Andy Murray ha guanyat el torneig de Queen's / FACUNDO ARRIZABALAGA / EFE

BarcelonaEl britànic Andy Murray ha guanyat per quarta vegada el títol de Queen's en una jornada doble, en què primer ha guanyat el serbi Victor Troiki a semifinals i després el sud-africà Kevin Anderson a la final, per 6-3 i 6-4.

Murray ha sentenciat primer el seu pas a la final després de guanyar Troicki, per 6-3 i 7-6 (4) en una hora i 38 minuts, en un partit ajornat per la pluja, mentre que Anderson ja tenia la plaça per a la final assegurada des de dissabte, quan va derrotar el francès Gilles Simon, per 6-3, 6-7 (6) i 6-3.

A la cinquantena final de la seva carrera, Murray s'ha mostrat molt sòlid amb el seu servei i sense cedir un sol punt de trencament ha aconseguit el títol en 64 minuts. D'aquesta manera ha unit el seu nom als de John McEnroe, Boris Becker, Lleyton Hewitt i Andy Roddick que, com el de Dunblane, també van guanyar el Queen's en quatre ocasions.

Anderson ha connectat 10 serveis directes (ha acabat el torneig amb 106) però ha cedit el seu servei una vegada en cada set. Aquest és el tercer títol del jugador escocès aquesta temporada (Munic i Madrid) i el 34è de la seva carrera.

stats