RUGBI
Esports 05/10/2019

Anglaterra no falla i trenca el cor dels argentins al Mundial de rugbi

Els japonesos derroten Samoa i ja toquen els quarts de final

T.p.
1 min
Anglaterra no falla i trenca el cor dels argentins al Mundial de rugbi

BarcelonaL'Argentina no serà als quarts de final del mundial de rugbi per primer cop des de l'any 2003, després de perdre per 39-10 davant Anglaterra, en un partit dur en què els Pumas han estat penalitzats per una vermella que els ha deixat en inferioritat numèrica als 17 minuts.

La derrota deixa Anglaterra i França com els dos equips del seu grup que passaran a quarts de final. L'Argentina ha començat guanyant gràcies a un xut de Benjamín Urdapilleta (0-3), però Jonny May, brillant, ha reaccionat amb el primer assaig del partit. Ha estat amb 5-2 al marcador quan el segona línia Tomás Lavanini ha estat expulsat per un placatge alt a Farrell. Els argentins han aguantat fins als darrers minuts de la primera part, quan dos assajos, d'Elliot Daly i Ben Youngs, han trencat el partit 15-3. A la segona part ha seguit el festival anglès amb els assajos de George Ford i Jack Nowell. L'únic assaig argentí ha estat de Matías Moroni. L'assaig final d'Anglaterra ha arribat en el minut 79, gràcies a Luke Cowan-Dickie i amb èxit en la conversió de Farrell (39-10).

Els japonesos somien

En els altres partits del dia, Austràlia no ha fallat contra l'Uruguai (45-10), i els amfitrions japonesos han derrotat Samoa (38-19). El Japó, que mai ha arribat als quarts de final, lidera el grup A amb tres victòries i, abans del duel contra Escòcia, és a un sol pas de fer història.

stats