Esports
Esports 15/10/2019

Trencar tabús i mites a cop de vamba

Anna Comet organitza un 'training camp' per a dones corredores

i
àlex Gozalbo
1 min
Anna Comet

BarcelonaEl cap de setmana del 30 de novembre i l'1 de desembre se celebrarà la primera edició del WRun by Anna Comet a Caldes d'Estrac (Maresme), un 'training camp' per a dones corredores. Les participants podran compartir un cap de setmana complet i ple d'activitats tan formatives com pràctiques. El camp base d'aquesta iniciativa, que compta amb nou tallers especialitzats, s'ubicarà a l'hotel Dynamics. Professionals del prestigi d'Anna Grífols (alimentació), Anna Farrés (treball de força), Laura Màrquez (fisiologia) o Iris Parés (fisioteràpia) oferiran els seus coneixements.

Segons els organitzadors, els objectius són formar la dona corredora de forma adequada, trencant tabús i mites molt estesos a nivell social i esportiu, donar a conèixer grans professionals que poden aportar grans beneficis en l’entorn esportiu femení per oferir informació concreta i adequada, i passar un cap de setmana en bona companyia en el qual compartir inquietuds i interessos.

Les corredores realitzaran una sortida de trail i diferents entrenaments específics amb Anna Comet. Pocs dies després de guanyar l’Under Armour Transrockies, la catalana va completar l'OCC, la cursa curta de l'Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB), en quarta posició. A més, va obtenir la victòria a la Desert Run, una prova per etapes al desert del Sàhara.

stats