HOQUEI PATINS
Esports 06/05/2019

"No sé entendre l'hoquei sense el Voltregà; em retiro": el club no compta amb Anna Romero i la capitana es retira

La capitana del Voltregà deixa l'hoquei amb 6 Copes d'Europa al seu palmarès

Ara
1 min
La capitana del Voltregà, Anna Romero, en un dels últims partits de l’equip.

BarcelonaAnna Romero ha anunciat a través de les xarxes socials que penja l'estic. La capitana del Voltregà ha explicat que el 2 de maig la junta directiva del club li va comunicar que no comptava amb ella de cara a la temporada vinent. "A dia d'avui no sé entendre l'hoquei sense el Voltregà, per tant em retiro!", explica Romero, de 34 anys.

"No puc ni sé prescindir dels meus sentiments, així que tot i que la situació m'és incòmoda, estic i estaré eternament agraïda a les meves companyes i companys de viatge; al meu equip, que ha sigut la meva segona família, amb qui he compartit mil anècdotes, rialles i plors; als 'hooligans' i a la meva afició, la que veu més enllà i ens dona suport dia a dia", explica Romero, que té paraules d'agraïment també per a la seva família: "Al meu pare, mare, germana i germà per aguantar la 'xapa' després de cada entrenament, partit o competició".

Durant 20 anys de carrera, la capitana del Voltregà s'ha convertit en la jugadora que més Copes d'Europa ha guanyat, sis. A més, també ha aixecat cinc Lligues i sis Copes de la Reina pel que fa a clubs, un Mundial amb la selecció espanyola i una Copa Amèrica amb la selecció catalana.

stats