Esports 17/05/2021

"Aquest és un moment que recordarem sempre"

Lluís Cortés s'emociona en roda de premsa després d'aconseguir la primera Champions de l'equip blaugrana

2 min
Celebració de la Champions

Göteborg (Suècia)El Barça és campió d'Europa. Dos anys després de la desfeta de Budapest, l'equip de Lluís Cortés va tornar més fort que mai a la final de la màxima competició europea. "Aquell dia vam decidir que havíem de ser campiones d'Europa i avui podem dir que ho som!", va confessar Cortés emocionat després d'aixecar la copa. El camí fet i tots els esforços han valgut la pena. "És un reconeixement a moltes hores d'esforç, d'entrenament, a renunciar a moltes coses per ser les millors. Hem tingut aquest premi i l'hem de celebrar", va dir el tècnic català.

"És un partit que no havíem imaginat. Veníem amb confiança i feina feta. Les sensacions han sigut boníssimes. Estava convençut que aniria bé, però no tan bé. Quan fas un gol al minut 1, i com l'hem fet, ja veus que no es pot escapar", va confessar Lluís Cortés en la roda de premsa després d'aixecar la copa. Banyats de cervesa i entre crits de les seves jugadores, Aitana Bonmatí i el tècnic de Balaguer van explicar com va ser la final des del Gamla Ullevi.

"Des de dimecres hem fet bons entrenaments preparant un partit més perquè sabíem que els deures estaven fets des de fa temps. Ho hem fet així i ha sortit bé", va explicar Cortés. Ara és hora de celebrar-ho, però el tècnic ja té en el punt de mira el que queda de temporada. "El següent pas és seguir sent les millors. Guanyar la final d'avui forma part del camí. Cometríem un error molt gros si pensem que els deures estan fets. Ni jo com a entrenador, ni l'staff, ni les jugadores volem això. Estic seguríssim que a partir de demà o demà passat ja estarem pensant què més podem guanyar", va afirmar.

stats