Esports 12/09/2017

Asensio, sobre una oferta de 150 milions del Barça: "Em vull quedar al Madrid"

El jugador blanc ha assegurat que, quan tenia 9 anys, va preferir seguir a Mallorca que marxar a l'Espanyol

Ara
1 min
Asensio, durant una entrevista a 'El Partidazo de Cope'

Barcelona"Vaig debutar amb el Mallorca i va aparèixer el Barça. És el destí: al final no es va fer amb el Barça, i jo estic encantat de ser al Madrid, club del qual soc des de petit", va explicar Marco Asensio en una entrevista a 'El partidazo de Cope'. El jugador balear va analitzar la seva situació al club blanc, que va aconseguir fitxar-lo després que el Barça no hagués arribat a la xifra que demanava el Mallorca pel seu traspàs. "Aleshores hi havia problemes al Mallorca, no hi havia les coses clares. Hi va haver l'opció d'anar al Barça i altres clubs que em volien, però no es va tancar res fins al gener següent, quan em va fitxar el Madrid", va afegir.

El migcampista va comentar que, un cop el club blanc va mostrar interès per ell, el seu desig era només jugar allà. I que ara no té previst deixar el Madrid: "Tinc un preu, el de la meva clàusula i no crec que em mogui d'aquí". Preguntat sobre una suposada oferta de 150 milions d'aquest estiu del Barça, el jugador es va mostrar rotund: "Vull quedar-me al Madrid". Asensio també va mostrar-se sorprès que Neymar no seguís al Barça: "Ens va semblar estrany que marxés. Era important, i que no poguessin retenir-lo va ser estrany".

Abans, però, el balear hauria pogut anar a jugar a l'Espanyol: "Amb 9 anys em van voler fitxar. Em van oferir un període de prova, amb casa i col·legi, però al final va aparèixer el Mallorca. Va parlar-ne la família, ja que jo era petit, i al final es va decidir que em quedés a Mallorca i que cresqués allà".

stats