Esports 18/04/2021

El Barça B fa del Johan un fortí per somiar amb l'ascens (3-2)

El conjunt de Garcia Pimienta derrota el Vila-real B i completa la primera volta de la lligueta pel 'play-off' amb dos triomfs a casa

Konrad celebra el seu gol contra el Vila-real B

BarcelonaEl filial del Barça segueix somiant en disputar el play-off d'ascens a Segona A. Per fer-ho, ha d'acabar entre els tres primers classificats dels sis equips que conformen la lligueta d'ascens del grup 3. Aquest diumenge els blaugranes s'han imposat per un ajustat 3-2 al Vila-real B i han certificat el seu segon triomf en les tres primeres jornades de les sis que conformen aquesta fase. Fins ara, el conjunt que entrena Garcia Pimienta ha superat l'Alcoià (2-0) i el filial groguet a l'estadi Johan Cruyff i va caure a casa l'Eivissa (2-1).

Aquest diumenge, en un duel molt disputat i que s'ha embogit i endurit a parts iguals a partir de la segona meitat, els blaugranes s'han imposat gràcies als gols de Konrad de la Fuente, que ha obert la llauna a la primera part, Álex Collado i Rey Manaj, de penal. A la represa, quan pitjor ho estava passant el filial del Barça –el Vila-real B, llançat per l'empat, ha vist com Harper, tot sol, ha enviat una pilota al travesser–, Collado s'ha inventat un gol de falta en què el porter groguet Jorgensen hauria pogut fer més. Però, tot just un minut després, Arana s'ha inventat una gran jugada per asseure Riera i batre Carevic i tornar a escurçar distàncies.

Al cap de deu minuts, una bona jugada de Manaj ha acabat amb un clar penal de Copete a Peque que el davanter albanès del Barça s'ha encarregat de convertir en gol. Malgrat que la diana de Manaj des dels onze metres semblava que deixava el duel vist per a sentència, el Vila-real B ha tornat a replicar immediatament mitjançant Millán. Amb un ball de repartiment de targetes als dos conjunts, el filial blaugrana ha sabut patir i gestionar la renda per segellar un triomf clau per mantenir vives les esperances de tornar a Segona A: ara és segon de la lligueta en solitari. La pròxima jornada els blaugranes visiten l'Alcoià.