BARÇA
Esports 29/03/2016

El Barça explica que "no és el moment" de plantejar-se batejar el Camp Nou amb el nom de Johan Cruyff

El club ha tret importància a les paraules de Jordi Cruyff, que ha reconegut que el club i el seu pare es van abraçar una mica tard

A.l.
2 min
Una nena deixant un xupa-xup just davant de la tribuna principal del Camp Nou, on molts aficionats van recordar ahir Cruyff.

BarcelonaLa junta directiva de Josep Martia Bartomeu no s'ha plantejat batejar el Camp Nou ni cap altra instal·lació del club amb el nom de Johan Cruyff. "Cal calma, no és el moment", ha dit el portaveu de l'entitat, Josep Vives, que ha tret importància al fet que el fill de Cruyff, Jordi, hagi explicat que el club i el seu pare s'han abraçat finalment, "una mica tard", segons Jordi, i després de no passar per la millor relació durant un temps. "Aquest apropament era sincer, s'ha concretat amb accions", ha respost Vives, traient importància al tema.

El portaveu ha dit que el Barça estarà de dol fins dissabte. Entre les accions previstes per al partit contra el Reial Madrid, es desplegarà un mosaic amb 90.000 cartolines, amb el lema "Gràcies, Johan". A les samarretes també s'hi lluirà aquest missatge, en el lloc del guardó de campions del món. A més, hi haurà un gran vídeo per commemorar la figura de Johan Cruyff i també apareixeran els logos de la Fundació Cruyff quan surtin els equips sobre la gespa del Camp Nou.

Més enllà dels acords sobre l'homenatge a Cruyff, el club català ha anunciat que Sabine Paquer serà el nou 'compliance officer', una figura que s'encarregarà de la fiscalització del club, de vetllar perquè tots els processos de control de la gestió es compleixin. Vives ha explicat que s'ha aprovat el tancament del primer semestre de l'exercici, amb data de 31 de desembre del 2015. El Barça ha incrementat en un 5% els ingressos respecte del que s'havia previst, mentre que les despeses s'han mantigut.

Així mateix, Vives ha anunciat que el Barça crearà la primera FCB Escola de bàsquet, a la mateixa ciutat de Barcelona.

stats