FUTBOL SALA
Esports 26/04/2014

El Barça de futbol sala busca el segon títol europeu en la final contra el Dynamo de Moscou

Els de Marc Carmona reediten amb el Dymano de Moscou aquest dissabte (18:30 hores, Esport3) la final de fa dos anys a Lleida

Efe
1 min
Els jugadors del Barça Alusport celebren un gol / @FCBfutbolsala

BarcelonaEl Barça de futbol sala es tornarà a trobar aquest dissabte (18:30 hores, Esport3) en la final de la Lliga de Campions de futbol sala el Dynamo de Moscou, al qual ja va derrotar en la final de fa dues edicions, en l'únic títol europeu que tenen els blaugranes i que van aconseguir a Lleida (3-1).

El Barça Alusport ha accedit a la final de Bakú (Azerbaidjan) després de derrotar als penals a l'amfitrió, l'Araz Naxçivan, en un partit que va finalitzar amb empat a quatre. De la seva banda, el Dynamo de Moscou jugarà una nova final, la tercera consecutiva, després d'imposar-se en la semifinal al Kairat Almanty del Kazakhstan (1-2), vigent campió de la UEFA Futsal Cup.

A la final d'aquest dissabte, Dynamo i Barça reviuran la final disputada fa dues edicions al Barris Nord de Lleida, on l'equip de Marc Carmona va posar la cirereta al pastís en una temporada històrica, en la que el Barça va començar a reafirmar la seva posició dominant tant en el futbol sala estatal com en l'europeu.

De fet, el conjunt català ha guanyat tres Lligues espanyoles consecutives i aquesta és la seva tercera presència a la final a quatre de la Lliga Europea, amb un títol el 2012, un tercer lloc en l'edició anterior.

stats