EHF LLIGA DE CAMPIONS
Esports 23/11/2014

Barça-Flensburg, segon 'round'

Catalanys i alemanys es tornen a veure les cares 8 dies després (19:30 hores, Esport3)

Gonzalo Romero
2 min
Els jugadors del Flensburg entrenant / SG-FLENSBURG-HANDEWITT.DE

BarcelonaEl Barça i el vigent campió de la Lliga de Campions, el Flensburg, s'enfronten per segona vegada en una setmana (19:30 hores, Esport3). Nova prova de foc pel conjunt de Xavi Pascual, que va aconseguir tombar l'equip alemany en el primer assalt, celebrat el passat cap de setmana al Flens Arena (33-37 pels catalans).

El partit del Palau, però, serà ben diferent. Els homes de Vranjes no van quallar una gran actuació dies enrere, i arriben a la Ciutat Comtal amb la lliçó ben apresa. El tècnic visitant intentarà que la velocitat, la combinació amb criteri de la pilota i les transicions ràpides tornin a ser els grans protagonistes del seu joc.

En el partit d'anada, Glandorf va ser el millor del Flensburg en atac. El lateral dret, amb un dels braços més potents del vell continent, va anotar 11 gols. Eggert, genial i eficaç com és habitual, va ser l'encarregat de posar l'espectacle i sis gols des de l'extrem, una de les posicions que més explota el conjunt alemany.

Tots disponibles per aturar els alemanys

El Barça té per endavant la difícil tasca de repetir el partit que va fer a Alemanya dies enrere. El seu atac va funcionar a la perfecció, amb un Lazarov letal (10 gols) i amb Karabatic, Tomas i Sarmiento creant perill en tot moment (7,7 i 6 gols, respectivament).

Xavi Pascual haurà d'ajustar la seva defensa, que va fer aigües en alguns moments contra el Flensburg. Pel partit, el tècnic barceloní podrà comptar amb tots els seus jugadors. Raúl Entrerríos i Saubich s'han recuperat de les seves molèsties. Qui també està al 100% és Rutenka, que va jugar amb normalitat aquesta setmana davant el Vila d'Aranda després d'un mes lesionat.

La victòria, a més, aproparia al conjunt català al seu objectiu de tancar com a primer de grup aquesta primera fase de la Lliga de Campions. Els blaugranes són primers empatats a punts amb el Kolding, que s'enfronta al Wisla Plock de Manolo Cadenas en aquesta jornada.

stats