FUTBOL SALA
Esports 25/04/2015

El Barça de futbol sala defensa el títol de campió d'Europa a Lisboa

Els de Marc Carmona s'enfronten al Kairat Almaty kazakh (18.30 h)

Efe
2 min
Wilde celebra amb els seus companys un dels gols en les semifinals de la UEFA Futsal Cup / MIGUEL A. LOPES / EFE

BarcelonaEl Barça defensarà aquest diumenge davant el Kairat Almaty kazakh (18.30 hores, Esport3) el títol continental conquistat l'any passat, després d'eliminar en la semifinal l'Sporting portuguès (5-3), amfitrió de la fase final.

L'equip de Marc Carmona, que no va poder comptar amb Sergio Lozano, que va arribar a Lisboa lesionat, va decidir la semifinal en un emocionant últim minut. Va desaprofitar un avantatge de 3-1 i els locals van empatar a tres, però a 38 segons per al final Bateria va marcar el 4-3 i en l'última acció del partit el porter Paco Sedano va deixar el 5-3 definitiu.

La final d'aquest diumenge mesurarà els dos últims campions de la competició. El Barça, que acumula els títols en 2012 i 2014, va guanyar l'any passat el Dinamo de Moscou a la final, mentre que el Kairat Almati es va imposar al mateix rival el 2013 en una fase final disputada a Tbilissi.

En la seva semifinal, els de Marc Carmona es van haver de sobreposar a la pressió ambiental (més de 12.000 espectadors) per derrotar els amfitrions. Va ser determinant Wilde, autor de dos gols, però especialment Bateria. Els altres dos gols els van marcar Dyego i Sedano. Els blaugranes van trencar la defensa local amb un esquema alineant els seus quatre futbolistes en línia i buscant els desmarcatges en ruptura per tenir més opcions.

El seu rival d'aquest diumenge, el Kairat Almaty es va desfer en la primera semifinal del Dinamo de Moscou, en un partit que es va decidir en la pròrroga, que els russos van forçar amb un gol de Prudnikov a catorze segons per al final (3-3). En el temps afegit, els kazakhs no van donar cap opció al seu rival i es van imposar per 7-4. El millor jugador de Kairat Almati va ser Leo, autor de quatre gols.

stats