HANBDOL
Esports 29/11/2014

El Barça d'handbol es desfà de l'Alingsas HK suec (42-29)

Els de Xavi Pascual es situen primers del grup B de la Lliga de Campions

Ara
1 min
El blaugrana Joan Saubich intenta el llançament davant Max Darj, de l'Alingsas / TONI GARRIGA / EFE

BarcelonaEl Barça d’handbol ha guanyat l'Alingsas HK al Palau Blaugrana i ha aconseguit així una nova victòria a la Lliga de Campions (42-29). Els de Xavi Pascual han complert amb les expectatives davant d'un equip modest que, tot i això, ha tractat de donar la sorpresa situant-se pel davant en el marcador en els primers compassos del partit. Tot i la igualada inicial, en el segon temps Saric i Lazarov han estat decisius per a un Barça que es situa primer al grup B de la Lliga de Campions d'handbol.

Si bé el partit ha començat molt igualat, l'Alingsas s'ha posat pel davant després que el Barça fallés diverses oportunitats de gol. Els suecs han aconseguit un 9-11 en el marcador i ha estat llavors quan el Barça ha reaccionat i han aconseguit un parcial de 4-0 per remuntar i anar al descans amb el marcador favorable (18-17).

El segon temps ha estat una altra història. Saric ha estat immens a la porteria i ha fet múltiples aturades. Això, unit a l'efectivitat golejadora dels blaugranes, ha fet que els de Pascual certifiquessin el triomf abans del xiulet final. I és que Lazarov, que ha aconseguit 12 gols, s'ha convertit en el jugador que aconsegueix més gols en un partit d'aquesta edició de la Lliga de Campions.

42 - Barcelona:

29 - Alingsas HK:

Marcador cada cinc minuts:

ÀrbitresBalazs Marton (Hongría).

stats