Handbol
Esports 17/03/2013

El Barça Intersport guanya el Bjerringbro danès i encarrila els vuitens de la Champions (26-32)

El conjunt blaugrana ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat en el partit d'anada de vuitens, que han tingut controlat en tot moment

Entrerríos juga una pilota durant el partit entre el Barça Intersport i el Bjerringbro-Silkeborg

BarcelonaEl Barça Intersport no ha fallat contra el Bjerringbro-Silkeborg danès i ha guanyat en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'handbol (26-32). Sis gols de renda que fan que els blaugranes tinguin gairebé els dos peus a la següent ronda de la competició.

L'equip de Xavi Pascual ha exhibit el seu millor joc i ha tingut el partit controlat en tot moment, doncs els locals tan sols han pogut anar per davant al marcador en els primers minuts de partit. A partir de l'equador del primer temps, el Barça Intersport ha igualat el marcador i ha aconseguit situar-se per davant. Un avantatge que ja no ha deixat anar, i que ha acabat sent de sis gols.

El conjunt danès ha sortit molt intens i ha pogut superar la defensa blaugrana en els primers atacs, però el porter Saric s'ha erigit com un autèntic mur i ha acabat sent clau per al triomf blaugrana. Com també ho han estat la parella atacant formada per Entrerríos i Gurbindo, que de bones a primeres s'han carregat l'equip a l'esquena i han anotat 7 dels primers 8 gols culers.

D'un primer avantatge de 5-3 al minut 7, s'ha passat a l'empat a 8 al minut 16. I al descans el marcador ja reflectia un 12 a 15 favorable al Barça.

A la represa s'ha mantingut el bon joc dels blaugranes, si bé els locals han sortit amb força i han escurçat distàncies fins a quedar-se a només un gol (17-18). Tanmateix, i malgrat la lesió de Víctor Tomàs, el Barça ha sabut ser intens i tornar a eixamplar el marcador.

Els homes de Xavi Pascual han pogut aconseguir una primera renda de sis gols (18-24), que els locals han sabut eixugar gràcies a un parcial de 5-1 a falta de deu minuts (23-25). Però novament ha aparegut la millor versió del Barça, amb joc ràpid i contundent, per situar el definitiu 26 a 32.