HANDBOL
Esports 24/03/2013

El Barça Intersport rep el Bjerringbro-Silkeborg danès amb l'eliminatòria mig sentenciada

L'equip de Xavi Pascual ja va guanyar el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions per 26-32

Efe
2 min
Entrerríos juga una pilota durant el partit entre el Barça Intersport i el Bjerringbro-Silkeborg

BarcelonaEl FC Barcelona Intersport rep diumenge (17:15 hores) el Bjerringbro-Silkeborg danès al Palau Blaugrana en el partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions, un mer tràmit per als blaugranes després de vèncer clarament en l'anada (26-32) a la pista danesa. Encara que l'equip danès va realitzar un bon partit, la major qualitat de la plantilla blaugrana va imposar la seva llei i no sembla que demà els homes de Carsten Albreksen, ja ficats de ple als 'play off' de la lliga danesa puguin donar la sorpresa.

El tècnic blaugrana Xavi Pascual comptarà amb els setze jugadors de la plantilla en un gran moment de forma després de la seva clara victòria davant el BM Osca (36-26). En aquell partit, Pascual va donar descans a Magnus Jernemyr i a Víctor Tomás, que demà entraran en la convocatòria tot i que encara tenen alguna molèstia, de la mateixa manera que Albert Rocas.

Possiblement els dosificarà davant el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra el CAI Aragó, que es jugarà dimecres pròxim (20:00 hores). En l'anada els blaugranes van vèncer per 30-34. El Bjerringbro-Silkeborg no sembla travessar un bon moment de joc. A més de la derrota contra del Barcelona, ha patit dues derrotes consecutives a la lliga danesa, la ultima dimecres a la pista del Kolding (25-21) que l'ha relegat al tercer lloc de la general al final de la fase regular.

A la plantilla destaquen cinc jugadors que van disputar la final del Mundial 2013 d'Espanya: l'extrem esquerre Casper Mortensen, el ja referit central Rasmus Lauge, el pivot Henrik Toft Hansen, el porter Jannick Green i el central Chris Jorgensen, màxim golejador de l'equip amb 144 gols (99 a la lliga danesa i 45 a la Lliga de Campions)

L'extrem esquerre Casper Mortensen és el seu màxim golejador a Europa amb 50 gols i seguit del central Rasmus Lange-Schmidt, fitxat pel Kiel alemany la pròxima campanya.

stats