Handbol
Esports 24/03/2013

El Barça Intersport supera el tràmit contra el Bjerringbro-Silkeborg (26-24)

Els de Xavi Pascual, que duien un avantatge de sis gols de l'anada, han derrotat el conjunt danès i s'han classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol

BarcelonaEl Barça Intersport ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol, després de derrotar el Bjerringbro-Silkenborg per 26-24. Una victòria ajustada però més que suficient després que a l'anada els de Xavi Pascual ja s'imposessin a terres daneses per sis gols de diferència.

Conscients que no tenien res a perdre, els danesos han saltat al parquet del Palau Blaugrana amb ganes de donar una bona imatge i s'han situat per davant del marcador en els primers minuts. Això sí, sense inquietar en cap moment el Barça Intersport.

Tot i això, Xavi Pascual ha demanat temps mort per evitar que el Bjerringbro-Silkenborg pogués ampliar el seu avantatge, i a base de correccions defensives i, sobretot, ofensives, ha anat capgirant la tendència. Amb Magnus Jernemyr i Víctor Tomàs, que no havien pogut disputar l'últim partit de Lliga, el conjunt blaugrana ha marxat al descans perdent de només un gol (12-13).

A la segona meitat el Barça sí que ha pogut capgirar definitivament el marcador i posar-se per davant al minut 35. I al 41 l'avantatge ja era de quatre gols (19-15). Una diferència que els danesos han eixugat en part, fins al 26-24 final.

Rutenka, Entrerríos i Tomàs han estat els tres màxims golejadors dels blaugranes. Entre tots tres han marcat 21 dels 26 gols dels locals.

Dimarts, sorteig de quarts de final

El Barça Intersport s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions i aquest dimarts coneixerà el seu rival. El sorteig es farà a les onze del matí, i servirà per continuar marcant el camí cap a la final de Colònia.