LLiga Endesa
Esports 21/07/2015

El Barça Lassa de bàsquet confirma el fitxatge de Rodions Kurucs

L'aler letó jugarà a Barcelona les pròximes quatre temporades

àlex Gozalbo
1 min
Rodions Kurucs / FC BARCELONA

BarcelonaTal com va avançar l'ARA, el Barça Lassa ha confirmat aquest dimarts el fitxatge de Rodions Kurucs. L'aler letó de 17 anys jugarà a Barcelona les pròximes quatre temporades.

El nou jugador del Barça va disputar l'Adidas Next Generation Tournament de Madrid, un torneig que va reunir els millors jugadors júniors d'Europa, on es va convertir en el segon nom propi d'un campionat dominat per Luka Doncic (Reial Madrid). La seva mitjana va ser de 15,7 punts i 5 rebots. Tot i que els seus percentatges de tir de tres punts no van ser bons (16,7%), va acumular molts elogis dels especialistes. L'ARA va avançar el 17 d'abril l'interès del Barça per contractar-lo.

Rodions Kurucs, que admira Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) i es posa la NBA com a objectiu a mitjà termini, és un aler letó de 2,06 metres que destaca tant per les capacitats físiques com pel llançament exterior. Els 'scouts' de la NBA fa temps que el segueixen. El seu agent, Arturs Kalnitis, és el mateix que el de Davis Bertans, jugador del Laboral Kutxa, amb el qual el Barça té firmat un acord de futur.

stats