Esports 09/01/2016

El Barça i el Liceo empaten i el Vic té l'oportunitat de tornar a situar-se líder

Pablo Álvarez aconsegueix marcar un gol contra el Liceo / VÍCTOR SALGADO / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça Lassa i el Liceo han empatat aquest dissabte (4-4). Els blaugranes, líders de la competició, no han pogut tancar el partit contra els gallecs, i aquest resultat dóna la possibilitat al Vic de tornar a situar-se líder: tot dependrà del que faci contra el Moritz Vendrell.

Els gallecs han estat els primers que han bellugat el marcador, amb un gol de Toni Pérez, però els locals han capgirat el marcador: primer amb un gol de Xavi Barroso de penal (21') i dos minuts més tard, Pablo Álvarez ha situat el Barça pel davant amb una falta directa.

La segona part ha començat accidentada, ja que un dels dos àrbitres ha hagut de ser evacuat amb llitera després de caure. Després de 10 minuts amb el joc aturat, un àrbitre que casualment era a la llotja l'ha substituït. Amb la represa, Pablo Álvarez ha tornat a veure porteria i Pau Bargalló ha escurçat diferències. Lucas Ordóñez ha fet el quart per al Barça, però el Liceo ha reaccionat i Torres i Pau Bargalló han posat l'empat en el marcador.