BARÇA
Esports 16/10/2014

El grup 'Manifest blaugrana' no descarta impugnar les votacions de la propera assemblea

El club considera que 'Manifest blaugrana' no ha interpretat bé unes declaracions de Jordi Cardoner

Ara
2 min

BarcelonaEl grup 'Manifest Blaugrana' ha fet un comunicat en que afirma no descartar una impugnació de les votacions de la propera assemblea. La raó, segons aquest grup d'aficionats, seria la decisió de la junta d'informar que l’aprovació del pressupost 2014/15 comportarà la ratificació automàtica dels patrocinis d’Intel i Beko a la samarreta. Segons un comunicat de 'Manifest blaugrana', aquesta "ratificació automàtica és jurídicament invàlida i viola de manera flagrant l’article 20.9 dels Estatuts del FC Barcelona". El Barça nega que això sigui cert i afegeix que ja ha contestat al soci membre de 'Manifest blaugrana' que va fer arribar una queixa.

El comunicat afirma que el Barça hauria decidit sotmetre a votació els acords de patrocini amb les empreses Beko i Intel mitjançant la seva inclusió en l’aprovació del pressupost general per a l’exercici 2014/15, fet que no seria correcte. Segons dicten els Estatuts de l’entitat en el seu article 20.9, és competència de l’Assemblea de Compromissaris “ratificar els acords de la Junta Directiva en què es formalitzin contractes que comportin la inclusió de publicitat a l’equipament oficial del primer equip de futbol o a la denominació de l’Estadi o del Palau. La ratificació de l’Assemblea és necessària per a cada contracte de publicitat.”

Consultat per l'ARA, el Barça afirma sentir-se tranquil en considerar que 'Manifest blaugrana' no ha interpretat bé les declaracions de Cardoner, ja que segons un portaveu del grup, "no és cert que l'aprovació d'aquests acords depengui de la votació dels seus pressupostos. Com va dir Cardoner, els acords de patrocini seran exposats i votats de forma individual en un torn de tres exposicions. En el segon punt de l’ordre del dia, la liquidació de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2013/14, el vicepresident i responsable de l’àrea econòmica del Club, el Javier Faus, farà una presentació específica de cada un dels acords, i independent de la presentació de liquidació dels comptes de la passada temporada. I tal i com va anunciar el vicepresident Cardoner en la seva roda de premsa, a l’Assamblea del proper dissabte es procedirà a la ratificació dels acords de patrocini de les dues marques incorporades a la samarreta del primer equip: Beko i Intel. Per tant, el segon punt del dia inclourà tres presentacions i tres torns de votació per separat. La primera votació sotmetrà a aprovació la liquidació de l’exercici econòmic passat i les dues votacions posteriors la ratificació dels acords de patrocini amb Beko i Intel".

stats