BARÇA
Esports 10/10/2014

Manifest blaugrana creu que el Barça s'ha sumat al Pacte pel Dret a decidir com a conseqüència de la "pressió popular"

L'Associació dóna per finalitzada la campanya de recollida de signatures que havia iniciat fa setmanes

Ara
1 min

BarcelonaL’Associació Manifest Blaugrana, entitat que recollia firmes per demanar al Barça la seva adhesió al Pacte Nacional pel

Dret a Decidir, ha publicat una nota de premsa en que celebra el pas endavant del club.

Segons l'Associació, "la campanya de recollida de signatures engegada des de Manifest Blaugrana per portar l’adhesió al Pacte Nacional es dóna, doncs, per finalitzada, havent assolit indirectament el seu objectiu. L’associació Manifest Blaugrana celebra l’adhesió del FC Barcelona al Pacte Nacional pel Dret a Decidir com a resultat directe de la pressió popular exercida i liderada, al carrer, per la recollida de signatures engegada per Manifest Blaugrana el dia del partit contra el Granada al Camp Nou".

Al comunicat es recorda com "el passat 9 de setembre, en resposta a la petició oficial d’adhesió elevada al Club i signada per Manifest Blaugrana, Blaugranes a Taula, Èxit Blaugrana, Un Crit Valent i Passió Blaugrana, el Club va rebutjar formalment l’adhesió al Pacte Nacional. Felicitem, doncs, al Club per la seva rectificació. Agraïm profundament la col∙laboració de totes les persones i col∙lectius que han col∙laborat activament en una forma o altra tant en la recollida de signatures que ha empès al Club a donar el pas definitiu i corregir el que podia haver estat un error històric, com a la difusió de la campanya a través de les xarxes i els mitjans".

stats