LLIGA DE CAMPIONS
Esports 29/09/2014

Douglas és baixa i el Barça vola a París amb la novetat de Montoya

El lateral brasiler no s'ha recuperat d'unes molèsties al peu esquerre

Toni Padilla
1 min

BarcelonaMartín Montoya és l’última novetat de la llista de convocats per al partit de Champions a París. El defensa del planter ocupa el lloc de Douglas, que pateix una contusió al peu esquerre. Segons el comunicat dels Serveis Mèdics, el lateral brasiler es va fer mal en el decurs de l’entrenament d’ahir i aquest matí persisteix el dolor. El jugador serà baixa per precaució per al partit al davant del PSG. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims entrenaments.

Amb aquest canvi d’última hora, la llista la formen: Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, A. Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Montoya, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro i Munir.

El Barça viatja a París per afrontar un dels partits més esperats de la primera fase de la Lliga de Campions. A l'expedició destaquen directius com Josep Maria Bartomeu, Carles Vilarrubí o Albert Soler, encarregats de relacions institucionals. El juvenil també viatja per jugar el partit de la Champions juvenil.

stats