BARÇA
Esports 15/03/2016

Els Mossos no han donat encara el vistiplau a l'Espai d'Animació del Barça

El director del cos policial considera que el projecte sembla complir els requisits fixats, però encara hi ha temes per parlar amb el club

A.l.
1 min
Fins a 209 socis podran adquirir un abonament pel Camp Nou aquest curs

BarcelonaL'anunci que el Barça va fer dilluns sobre la creació d'un Espai d'Animació al gol nord del Camp Nou no ha caigut bé als Mossos d'Esquadra. El director del cos policial, Albert Batlle, ha admès que la notícia va sorprendre'ls, ja que no s'esperaven que el club expliqués que es crearia un focus d'animació controlat de cara a la temporada que ve, obligats per la Lliga de Futbol Professional. "No teníem coneixement que el Barça ho faria públic, no se'ns va notifica", ha dit Batlle a 'La Graderia' de la Cadena SER.

Un cop el Barça va comunicar públicament el projecte, els Mossos hauran "d'estudiar la proposta" per veure si es compleixen tots "els requisits" exigits per la policia catalana, que remarca que s'han d'identificar tots els membres de l'Espai d'Animació amb control dactilar, un fet al qual el Barça es va comprometre, tal com va explicar el portaveu Josep Vives. "Sembla que compleixen els requisits, però encara hi ha temes per parlar", ha afegit el director del cos policial, que ha posat èmfasi en què es fa abans i després dels partits amb aquests grups d'animació.

"Encara no hi hem donat la nostra conformitat", ha sentenciat Batlle en declaracions a l'emissora del grup Prisa.

stats