HOQUEI PATINS
Esports 14/10/2014

El Barça goleja a Manlleu i és més líder de l'OK Lliga (0-3)

Els homes de Ricard Muñoz aprofiten una nova derrota a domicili del Reus Deportiu a la pista del Voltregà i ja tenen cinc punts de marge respecte el segon classificat, que ara és el Cerceda

Jordi Graell
1 min
Marc Torra

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins és més líder de l'OK Lliga després de golejar a la pista del Manlleu per 0-3. Sergi Panadero i Marc Torra, amb dos gols de penal, han estat els autors de les dianes blaugranes, però el més destacat ha estat el porter Sergi Fernández mantenint la porteria a zero i aturant dos penals i dues faltes directes. D'aquesta manera els homes de Ricard Muñoz han aprofitat una nova derrota a domicili del Reus Deportiu, que ha perdut a la pista del Voltregà per 2-1 i ja es troba a sis punts del Barça, mentre que el Cerceda ara és el principal perseguidor blaugrana a cinc punts després de remuntar contra el MIS Ibèrica Mataró i acabar imposant-se per 4-3.

Els altres dos partits disputats aquest dimarts de la cinquena jornada han acabat amb el mateix marcador de 3-5, tant al Tordera-Monbus Igualada com al Vilafranca Capital del Vi-Liceo, en què ha destacat Josep Lamas amb un 'hat trick'. La jornada es completarà el proper diumenge amb l'ICG Software Lleida-Enrile PAS Alcoi i el dimarts vinent amb el Cafè Crem Calafell Tot l'Any-Vic.

stats