Lliga de Campions
Esports 21/04/2015

El Barça va aprofitar el partit a París per reunir-se amb el PSG per Nikola Karabatic

Joan Carles Raventós, director de les seccions, va ser l'encarregat de representar el club blaugrana a les converses amb l'equip francès

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Raventós i Joan Creus

BarcelonaSegons ha pogut saber l'ARA, el Barça va aprofitar el partit que l'equip de futbol va jugar a París la setmana passada per reunir-se amb el PSG i tractar el futur de Nikola Karabatic. Joan Carles Raventós, director de les seccions, va ser l'encarregat de representar el club blaugrana a les converses amb l'equip francès, que està intentant el seu fitxatge.

Nikola Karabatic té contracte amb l'equip blaugrana fins al juny de 2017. Segons 'L'Équipe', el PSG està disposat a pagar uns dos milions d'euros pel millor jugador del món. Joan Carles Raventós no va poder veure en directe, com fa habitualment, el primer partit de l'eliminatòria entre el Barça de bàsquet i l'Olympiacos.

El judici contra el jugador d'handbol del Barça Nikola Karabatic, el seu germà Luka i 14 persones més per estafa en relació amb un partit presumptament arreglat el maig de 2012, quan aquest jugava amb el Montpeller, començarà el 15 de juny. El procés, segons la convocatòria rebuda per l'advocada del jugador, Michèle Tisseyre, està previst que es prolongui fins al dia 26 d'aquest mes.

stats