Hoquei Patins
Esports 07/12/2013

El Barça es deixa els primers punts a l'OK Lliga en un final de partit esperpèntic (1-1)

Una targeta blava a Marc Gual ha provocat moments de tensió entre els dos equips, i fins i tot han hagut d'intervenir els Mossos per una agressió d'un espectador a Ricard Muñoz

Jordi Graell
2 min

BarcelonaDesprés de sumar vuit victòries en les primeres vuit jornades, el Barça d'hoquei patins ha cedit aquest dissabte els primers punts a l'OK Lliga en empatar 1-1 a la pista del Noia Freixenet. Després d'una primera part sense que es mogués el marcador, a la segona han arribat els gols a pilota aturada. Primer s'han avançat els locals gràcies a un gol de penal d'Eloi Mitjans i quan només quedava un minut Marc Torra ha empatat de falta directa.

Ja als últims segons una blava a Marc Gual ha desencadenat la polèmica, amb l'entrenador blaugrana, Ricard Muñoz, com a protagonista. En primer lloc Muñoz ha llançat a terra el tècnic del Noia, Ferran López, i a continuació la banqueta local ha saltat com una exhalació cap a Muñoz, que també ha caigut a terra fruit de la tangana produïda entre els dos equips. Mentre queia, un espectador l'ha colpejat a la cara i els Mossos s'han vist obligats a intervenir per calmar els ànims. Finalment, l'espectador ha estat detingut i s'ha pogut acabar el partit amb normalitat. A més, un cop passada l'escalfor del moment, els dos entrenadors s'han disculpat mútuament per la seva actitud.

El Liceo perd i el Moritz Vendrell es situa provisionalment segon

Tot i l'empat, el Barça augmenta l'avantatge amb el Liceo a sis punts, ja que els gallecs han perdut a la pista del Cerceda per 5-4 en un derbi gallec vibrant marcat per la duresa dels dos equips. En canvi, el gran beneficiat de la jornada és el Moritz Vendrell, que s'ha imposat a la pista del Lloret per 1-5 i es col·loca de manera provisional a la segona posició a l'espera del que faci el Reus Deportiu, que visita aquest diumenge la pista de l'ICG Software Lleida.

Finalment, en l'últim partit disputat aquest dissabte el Calafell Tot l'Any ha golejat el Muralla Òptica Blanes per 3-0 gràcies a un 'hat trick' de Ferran Rosa i s'afegeix a la lluita per entrar a la Copa del Rei. A banda del Lleida- Reus, la novena jornada de l'OK Lliga es tancarà aquest diumenge amb el Vilanova- Tordera.

stats