HANDBOL
Esports 11/02/2019

El Barça recupera Pálmarsson per rebre el Valladolid

L'islandès podria disputar minuts després de superar la lesió que va patir al Mundial

G.r.
1 min
Aron Pálmarsson s'entrena al Palau Blaugrana

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol torna a jugar aquest dimarts a la Lliga Asobal contra el Valladolid (18.00h, BarçaTV). Només ha tingut tres dies per pair i gestionar el desgast de la derrota europea a Veszprem (29-26). El calendari mana, per davant dels interessos de l'equip, que ha de funcionar per inèrcia. No té alternativa. Xavi Pascual haurà de dosificar obligatòriament els seus jugadors en una nova setmana a doble partit.

La recuperació d'Aron Pálmarsson és una gran notícia en terreny de rotacions. L'islandès formarà part de la convocatòria després de superar la lesió muscular a l’adductor de la cama dreta que va patir durant la disputa del Mundial d'handbol. "És complicat tornar després d’un Mundial. Vens de jugar d’una altra manera, has de tornar a agafar el ritme amb els companys i hi ha jugadors tocats. Però som el Barça, tenim una gran plantilla i ens hem de refer d'això", ha comentat aquesta tarda Raúl Entrerríos.

Un dels atractius del partit serà la presència d'Abel Serdio a les files del Valladolid. L'internacional espanyol vestirà la samarreta blaugrana la propera temporada. Actualment és el quart màxim anotador de la Lliga Asobal amb 91 gols. "És un pivot destinar a ser important en l’handbol espanyol en els propers anys perquè hi ha pocs jugadors de les seves característiques", ha dit Entrerríos.

stats