BARÇA
Esports 22/04/2016

Luis Enrique, sobre la baixa d'Aleix Vidal contra el Dépor: "Les meves convocatòries ja diuen molt"

El tècnic confirma que Messi està en perfectes condicions i lloa la predisposició i el treball de Marc Bartra

A.l.
2 min
Luis Enrique i Robert Moreno durant l'entrenament

BarcelonaEl tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha qualificat el 0 a 8 contra el Deportivo com a "perfecte" perquè ha "reforçat" el grup de cara als últims quatre partits de Lliga. L'asturià no ha volgut valorar l'absència d'Aleix Vidal en la convocatòria contra els gallecs, tot i que ha dit que la llista que ell facilita abans dels partits "ja diu molt". Tot i així, Luis Enrique ha assegurat que està "content" i que no criticarà la plantilla públicament.

L'entrenador blaugrana ha confirmat que Leo Messi està en "perfectes condicions" per jugar contra l'Sporting, després d'haver rebut forts cops contra el Dépor que li van impedir entrenar amb la resta de la plantilla dijous.

Luis Enrique ha negat que hagi de protegir Dani Alves del Camp Nou, després de les recents polèmiques del brasiler amb els seus vídeos a les xarxes, i no s'ha volgut mullar sobre Neymar i el tracte que ha rebut el davanter per part de l'opinió pública: "No sé si s'ha estat injust amb Neymar". Això sí, ha dit que el veu en un "molt bon nivell". Respecte de la decisió que el brasiler no jugui la Copa Amèrica aquest juny, Luis Enrique ha dit que era "el millor per al jugador".

Més contundent ha estat quan ha parlat d'Andrés Iniesta. "Fa la impressió que està bé des que va néixer. És un jugador únic, clau, el capità, determinant dins i fora del camp. Hi ha pocs jugadors amb la seva intel·ligència", ha explicat. Més elogis per a un altre futbolista del planter. En aquest cas, Marc Bartra. "Ha fet un treball bestial des de l'ombra. Va jugar bastant bé, més enllà del gol, que m'interessa zero. Reforça la seva situació de cara al final de temporada", ha dit.

El nou Camp Nou també ha tingut el seu espai en la roda de premsa prèvia a la jornada 35. "M'ha agradat, el resultat final serà espectacular", ha dit l'asturià, que considera que "el soci pot estar supertranquil", perquè la inversió de 600 milions en l'Espai Barça "no afectarà l'equip" ni la política esportiva.

stats