Esports 28/09/2018

El Barça traspassa els drets de Marko Todorovic al Joventut

El pivot montenegrí torna al club on va arribar per primer cop la temporada 2008-09

Ara
1 min
Todorovic jugarà a la Penya la propera temporada

BarcelonaEl Divina Seguros Joventut ha arribat a un acord amb el FC Barcelona pels drets del jugador Marko Todorovic. D’aquesta manera, el jugador montenegrí serà verd-i-negre la temporada 2018-19, ja que firma fins al 30 de juny del 2019. El pivot, que ha estat reforçant els entrenaments des de l'inici de la pretemporada, s'incorpora oficialment al Divina Seguros Joventut per aportar la seva experiència a la pintura.

Marko Todorovic, de 2,08 metres i nascut a Podgorica (Montenegro) el 19 d'abril del 1992, va començar la seva formació al Joker School de la seva ciutat natal. La temporada 2008-2009 va arribar a les categories inferiors del Joventut per jugar al Júnior, i va debutar a la Lliga ACB amb l'equip verd-i-negre la temporada 2011-12. El conjunt badaloní el va cedir al CB Prat fins que, amb 20 anys, va ser fitxat pel Barça el 2012.

Al club blaugrana no va tenir minuts en els dos primers cursos, de manera que va marxar cedit al Bilbao Basket, primer, i després al Khimki rus, amb qui va firmar per tres cursos, encara que el primer el va disputar altre cop al Bilbao.

Es fitxarà un nou jugador per substituir, temporalment, Quincy Miller

Quincy Miller, un dels fitxatges estrella de la Penya per aquesta temporada, torna als Estats Units ja que no s'ha pogut recuperar d'una lesió que fa temps que arrossega al genoll. El club ha fet efectiva la clàusula de rescissió en el contracte del jugador si aquest no evolucionava positivament de la seva lesió. El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, no ha descartat que en un futur pugui tornar a al conjunt verd-i-negre.

stats