Barcelona
Esports Barça 20/03/2013

Aquest dimecres s'obre el procés de sol·licitud d'entrades per al PSG – Barça

Els socis les poden demanar des de les 10 del matí d'aquest dimecres fins a les 7 de la tarda del dijous. El procés es fa a través del lloc web del Club

Ara
2 min
Leo Messi celebrant un dels dos gols que va marcar a la primera meitat contra  el Milan.

BarçaAquest dimecres s'obre el termini perquè els socis del Barça puguin demanar entrades per al PSG – Barça, de la Champions, que es disputarà el proper 2 d'abril al Parc dels Prínceps de París. El procés, que es farà exclusivament a través del lloc web del club blaugrana, s'obre a les 10 del matí d'aquest dimecres 20 de març i es tanca a les 7 de la tarda de l'endemà dijous.

Aquest procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

2.300 entrades disponibles

El club blaugrana disposa de 2.300 entrades per a aquest partit, que es jugarà el dimarts 2 d'abril, amb un preu únic de 60 euros. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (1.564) i les Penyes (391), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (345).

Sorteig el dia 22 de març

Un cop acabat el termini, i en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el divendres 22 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades i ho comunicarà als afortunats.

Com ja va passar la temporada passada, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l'autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d'altres persones.

stats