LLIGA DE CAMPIONS

En 24 hores ja s'han superat les 2.035 entrades disponibles

Hi haurà sorteig per decidir qui disposa d'entrades per veure l'Arsenal-Barça

El número de sol·licituds ja supera el número d’entrades disponibles per als socis del club. El sorteig es farà el proper dimecres, 2 de febrer.

Molta expectació per veure el proper Arsenal-Barça de la Lliga de Campions. Durant les 24 hores per demanar entrades, ja s’han superat les 2.035 entrades disponibles per socis. Així, dimecres vinent hi haurà sorteig entre els socis inscrits davant de notari.

El sorteig serà dimecres a les 10.00 h del matí a la Sala París. El mateix 2 i 3 de febrer, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats. La recollida d’aquestes entrades seran els dies 7, 8 i 9 de febrer.

Els socis tenen fins dilluns, 31 de gener a les set de la tarda per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del club.

Cal recordar que el club disposava de 2.035 entrades per a socis i 509 per a penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, ha posat a disposició el 85% de les entrades, una millora respecte el 80% que es destinava en temporades anteriors.

De les 2.035 entrades per a socis, 60 seran pels socis que viatgin amb l’expedició oficial.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una tarjeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l’import de l’entrada i se’n formalitzarà la compra.
En el cas de les peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una tarjeta bancària a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Més continguts de