Publicitat
Publicitat

Barça

Va ser inaugurada el 20 d'octubre del 1979

El Barça tancarà aquest dijous la seva vella Masia del Camp Nou

El club blaugrana tancarà la seva antiga residència de futbolistes, a la Masia del Camp Nou, que es traslladarà a la ciutat esportiva Joan Gamper i tindrà una capacitat per a 123 futbolistes

El Barça tancarà la seva antiga residència de futbolistes, a la Masia del Camp Nou, que es traslladarà a la ciutat esportiva Joan Gamper i tindrà una capacitat per a 123 futbolistes.

A la Masia s'han forjat jugadors des del 20 d'octubre de 1979, quan va ser fundada sota el mandat de José Luis Núñez, i és el centre de formació de futbolistes barcelonistes, que ha tingut el reconeixement mundial en l'última entrega del 'Pilota d'Or', quan tres dels seus residents: Leo Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta van copar el podi.

Gairebé 32 anys després, el club blaugrana obrirà una nova residència d'esportistes a Sant Joan Despí, en unes instal·lacions annexes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La nova residència es denominarà la Masia-Centre de Formació Oriol Tort, en homenatge a un dels descobridors de talents blaugrana, entre ells l'actual tècnic Pep Guardiola.

Les obres de la nova Masia han tingut un cost de 9 milions d'euros i s'han allargat des del mes de desembre de 2009. Les instal·lacions tindran una superfície construïda d'uns 6.000 metres quadrats, en un edifici de cinc plantes i amb capacitat per a 123 places.

Tots els detalls s'oferiran demà durant una roda de premsa en la qual estaran presents el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el directiu Jordi Mestre, així com el director esportiu de futbol formatiu, Guillermo Amor i el director de la Masia, Carles Folguera.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT