BARÇA

Bartomeu pensa en Gerard López per entrenar el Barça B

El president sortint i actual precandidat ha contactat amb el seleccionador català per fer-se càrrec del filial en substitució de Jordi Vinyals

Gerard López és l'escollit per entrenar el Barça B si Josep Maria Bartomeu guanya les eleccions a la presidència del Barça. El president sortint i actual precandidat va contactar amb el seleccionador català per fer-se càrrec del filial i substituir Jordi Vinyals, que no continuarà.

Les converses entre Bartomeu i López van començar abans del procés electoral, i en un principi el tècnic nacional català veuria amb bons ulls la proposta, que només seria efectiva si Bartomeu guanya els comicis.

Paral·lelament, Andreu Subies, president de la Federació Catalana, ha reconegut aquest dimarts a 'La Xarxa' que Gerard López té aquesta proposta sobre la taula, i que n'ha estat informat durant el cap de setmana passat, si bé ha matisat que encara no havia donat una resposta definitiva. En qualsevol cas, Subies ha encoratjat el seleccionador català a acceptar la proposta.