Barça
Esports Barça 16/09/2013

Tello: "El Tata m'ha dit que no em desanimi si no disposo de minuts"

L'extrem reconeix que té la confiança de l'entrenador i que no es planteja cap cessió al mercat d'hivern

Efe
2 min
Cristian Tello en roda de premsa

Sant Joan DespíEl davanter blaugrana Cristian Tello ha reconegut aquest dilluns que el tècnic Gerardo 'Tata' Martino li ha demanat que tingui paciència si no disposa de tots els minuts que desitja, una "confiança" que li fa no plantejar-se la possibilitat d'una cessió en el mercat d'hivern.

"La relació amb el míster és molt bona, és un entrenador molt proper. Només m'ha demanat que estigui ficat tot l'any, que no em vingui avall si a vegades no disposo dels minuts que vull. Em toca treballar tot el any i a esperar les oportunitats", ha explicat en roda de premsa després de l'entrenament.

Titular per primera vegada en el triomf davant el Sevilla, l'extrem de Sabadell ha confessat que afronta aquesta campanya "amb moltíssimes ganes, esperant tots els minuts possibles".

"De moment la confiança que m'ha donat el míster no ha estat per plantejar una cessió (al mercat d'hivern)" , ha assegurat Tello en ser preguntat al respecte.

L'extrem ha considerat que el nou tècnic "sap perfectament el que cal" a l'equip blaugrana: "Ho estem fent bé i poc a poc anirà a millor. No crec que hi hagi un canvi d'estil. S'han afegit facetes que el míster creia que faltaven. Ens anirà bé per no ser tan previsibles".

Contra el Sevilla, si bé es va sentir "còmode sobretot en el primer temps, en un partit molt intens" , ha comentat el fet de jugar a la banda contrària a la que habitualment ve ocupant. "És veritat que per l'esquerra em sento més còmode que a la dreta, però em vaig sentir bé", ha assenyalat, recordant que en el seu lloc té la competència d'"Alexis, Pedro i Neymar, i tots treballen per fer-se un lloc al onze".

"Són els millors del món en aquesta posició i cadascú fa la seva feina per estar en l'onze titular" , ha recalcat Tello, que també havia actuat en els últims minuts davant el Llevant.

Respecte a les protestes andaluses sobre l'actuació arbitral, ha opinat que en el gol anul·lat a Cala , "l'àrbitre va xiular ràpid i va tenir la decisió clara , i ell va veure "una clara empenta a Alves".

I en el 3-2 d'Alexis en l'última jugada, ha considerat que "els tres minuts estaven dins del temps reglamentari, va ser una jugada molt ràpida en què per sort –ha dit– "vam poder aconseguir la victòria".

En tot cas, ha admès: "Sempre va bé fer autocrítica i sempre millor fer-la havent guanyat la Supercopa d'Espanya i portant 12 punts que al desembre. Si haguéssim de fer-ho sense això, seria molt pitjor. Millor fer autocrítica quan les coses van bé".

Sobre les paraules del seu excompany Éric Abidal, que va comentar que Dani Alves s'havia ofert com a donant per al trasplantament de fetge a què va ser sotmès, Tello ha elogiat el brasiler: "Em vaig assabentar ahir. És un gest molt important del Dani i només donar-li l'enhorabona a Abidal perquè tot va sortir bé. Això confirma que eren molt bons amics".

Finalment, ha qualificat de "rival històric i molt important" l'Ajax, rival dimecres en l'estrena al Camp Nou a la fase de grups de Lliga de Campions, en què Tello espera "aconseguir els tres punts i començar bé".

stats