Publicitat
Publicitat

Barça

Del blaugrana al 'grocgrana'

El Barça es planteja lluir la senyera en la samarreta suplent 2013/14, com fan ja el Girona o el València. De tota la vida, el Sant Andreu, el Vilafranca i el Manlleu també la vesteixen

A l'espera de confirmació oficial per part del club, sembla segur que el Barça vestirà la senyera a la seva segona equipació la temporada 2013/14. El lligam històric del club blaugrana amb el catalanisme farà, així, un pas més després que el president Agustí Montal imposés el braçalet de capità amb la senyera als darreres anys del franquisme i que, el 2003 i amb Joan Laporta, un racó del clatell es destinés a la bandera de Catalunya.

Els clubs que, de tota la vida, han vestit amb les quatre barres, reben amb naturalitat el gest del Barça. "Per a nosaltres, les quatre barres són sagrades", afirma Pere Montserrat, president del Vilafranca. El màxim mandatari del Sant Andreu, Manuel Camino, recorda que el seu club "és el quadribarrat per excel·lència" i al de Manlleu, Josep Anglada, li sembla bé que el Barça "faci país i ajudi a fer entendre la identitat catalana".

Llegiu-ho a l' Ara Premium.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT