BARÇA
Esports Barça 15/06/2011

Abidal diu que ha comprovat que el Barça "és més que un club"

El defensa, en una entrevista a la web de la UEFA, ha destacat que el Barça "és més que un club" i que ho va poder veure el març passat, quan va viure moments difícils després de ser-li detectat un tumor al fetge

Efe
2 min
Éric Abidal i Carles Puyol amb els títols.

BarcelonaEl defensa francès Éric Abidal ha destacat que el Barça, com afirma el lema de l'entitat, "és més que un club" i que ho va poder comprovar el març passat, quan va viure moments difícils després de ser-li detectat un tumor al fetge.

"Vaig passar un mes i mig molt difícil des que es va detectar el tumor. Els aficionats van ser molt amables amb mi, vaig sentir el seu suport i això em va donar més força per lluitar. No va ser gens fàcil, però, com solem dir, el Barça és més que un club, és com una família i jo sense dubte vaig sentir això", ha assegurat, en una entrevista a la web de la UEFA.

Després d'una exitosa operació per extirpar-li el tumor, realitzada el 18 de març, i una sorprenent rehabilitació, el jugador francès ha dit que el partit de tornada de la semifinal de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid li va servir de motivació per seguir esforçant-se. "Jo volia entrar en aquest partit, el 3 de maig era un objectiu per a mi. Vaig jugar només dos minuts, però van ser de molta emoció per a mi. Vaig sentir que era com una segona victòria tal com van dir altres jugadors. La primera va ser classificar-nos per la final i la segona la meva tornada després de travessar un moment difícil", ha apuntat.

Abidal ha descrit com es va apropar als seus companys quan es va assabentar de la situació sobre la seva salut. Va ser en la setmana prèvia al xoc de Lliga contra el Getafe i els va demanar que no es preocupessin perquè els doctors li havien donat un pronòstic positiu i això és el que va intentar transmetre. "Després de tot el que m'ha passat, veig la vida des d'una altra perspectiva, em prenc les coses amb més calma, especialment amb la meva família, amb els meus fills. D'un dia per l'altre deixes de saber què és el que passarà, pel que és important gaudir cada moment", ha comentat.

stats