Futbol
Esports Barça 26/03/2013

Espanya se la juga a França aquest dimarts amb el Barça pendent de què passa amb Xavi

Si la selecció espanyola perd (21 hores, Telecinco), es veurà abocada a jugar una repesca per classificar-se per al Mundial 2014 del Brasil

Albert Solé
1 min

BarcelonaXavi Hernández és la principal preocupació del Barça i dels culers aquesta nit a París. La selecció espanyola té un partit importantíssim per a la classificació per al Mundial 2014 i necessita el migcampista de Terrassa sobre el camp, però el club que li paga tem que un excés de risc pugui agreujar les seves molèsties al bíceps femoral i s'acabi trencant.

Vicente del Bosque va assegurar dilluns que no pensa forçar-lo, i que el millor metge és el mateix Xavi, però la importància del partit és cabdal per a aquesta selecció.

Espanya té dos punts menys que França per culpa de l'empat inesperat contra Finlàndia de divendres, i en cas de derrota, o fins i tot d'empat, tindria complicat de prendre-li la primera plaça en les tres jornades que quedaran per disputar.

Si Espanya acaba segona, haurà de lluitar per no ser la pitjor segona dels 9 grups de classificació, ja que si ho és, quedarà eliminada directament. Si no, jugarà una eliminatòria d'anada i tornada de repesca entre els altres 8 segons.

De Bosque no podrà comptar per a aquest partit ni amb Casillas ni amb Jordi Alba, lesionats, ni amb David Silva, sancionat. França té a tots els seus jugadors importants disponibles.

stats