COPA DEL REI

Imputen un jove per amenaçar amb atemptar al Camp Nou durant la final de Copa

El jove, menor d'edat, havia dit que preparava una bomba per "deixar-la anar" el dia del partit

La policia ha imputat un jove de 17 anys, localitzat a Molina de Segura (Múrcia), per amenaçar a través d'una xarxa social amb atemptar a l'estadi del Barça, el Camp Nou, durant la final de la Copa del Rei que disputarà aquest equip amb l'Athletic Club de Bilbao el 30 de maig.

Segons informa la Direcció General de la Policia, el menor d'edat va publicar en el seu perfil diversos comentaris relacionats amb l'esdeveniment esportiu en què, fins i tot, va arribar a dir que preparava una bomba per "deixar-la anar" el dia del partit.

De fet, els missatges es van propagar ràpidament fins al punt que molts usuaris de Twitter van citar compte de la Policia perquè verifiquessin els comentaris que el menor es negava a retirar malgrat les insistència de molts internautes. Davant la gran viralitat que va aconseguir la seva amenaça, l'investigat va decidir esborrar el seu perfil per por de ser identificat.

No obstant això, la Policia ha localitzat a la localitat murciana de Molina de Segura aquest jove, que va reconèixer els fets i al qual s'imputen com a presumpte responsable d'un delicte d'amenaces greu contra col·lectius. En la investigació han participat agents del Grup de Xarxes Socials, de la Unitat d'Investigació Tecnològica, així com del grup de Judicial de la Comissaria de Molina de Segura. La localització d'aquest menor s'emmarca en la campanya contra els delictes d'odi impulsada per la Secretaria d'Estat de Seguretat.

Més continguts de