BARÇA

Junior Firpo, nou jugador del Barça

El jugador firma per cinc temporades i ha costat 18 milions d'euros més 12 en variables

El lateral esquerre Junior Firpo ja és nou jugador del Barça. El jugador ja no ha viatjat aquest diumenge amb l'expedició del Betis a Casablanca (Marroc), on l'equip sevillà juga aquest vespre un amistós (21 hores) davant el Raja. Després de passar la revisió mèdica, Junior Firpo ja ha estat present aquest diumenge al Congrés Mundial de Penyes, al costat de la resta de noves incorporacions de l'equip blaugrana.

Les negociacions entre el Betis i el Barça per al traspàs de Junior, que s'han prolongat durant diverses setmanes, han arribat a bon port i el defensa ha fitxat pel Barça per a les pròximes cinc temporades. El club blaugrana ha acabat pagant 18 milions d'euros més 12 en variables al Betis pel lateral, que passarà a tenir una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros.

Junior Firpo arriba a la banda on regna Jordi Alba

Junior, de 22 anys i que aquest mateix estiu es va proclamar amb Espanya campió d'Europa sub-21, s'ha format des de l'edat de cadet a les categories inferiors del Betis i va debutar amb el primer equip l'hivern del 2018.

Més continguts de