BARÇA

Suárez pateix una lesió al soli de la cama dreta

L'uruguaià té el mateix problema que Messi, sense temps de baixa establert

Luis Suárez no va poder acabar el primer partit oficial de la temporada per lesió. El davanter uruguaià va notar una punxada al bessó de la cama dreta i va haver de demanar el canvi a la primera meitat del partit a San Mamés. Rafinha va entrar al seu lloc. Minuts després, el Barça no va ser gens concret i, en un comunicat, es va limitar a parlar de “lesió muscular”.

Ara, un cop realitzades les proves corresponents, el club va una mica més enllà: "Suárez té una lesió muscular al soli de la cama dreta. L'evolució en marcarà la disponibilitat". És a dir, sense temps de baixa. Curiosament, és el mateix problema físic que va impedir la participació de Leo Messi a la gira americana i a l'estrena de la Lliga a Bilbao contra l'Athletic Club.

El davanter uruguaià es va lesionar tot sol. De seguida va notar una punxada al bessó de la cama dreta. Tot i així, mentre es queixava del dolor, va estar a punt de marcar aprofitant una pilota regalada per part de l’Athletic. La rematada de primeres, però, va tocar al pal.

Un cop va confirmar que necessitava el canvi, Ernesto Valverde es va decantar per Rafinha, que va jugar a la banda dreta de l’atac, mentre que Griezmann es va situar de fals 9. L’entrenador va donar prioritat als galons i va mantenir Carles Pérez a la banqueta. L'extrem del filial va entrar a la segona part. “La lesió ens ha trastocat els plans. A la segona part hem viscut a l’àrea de l’Athletic i necessitàvem gent resolutiva a l’àrea com ell, però no el teníem”, deia amb resignació Valverde.

Tot i que la lesió de Suárez no semblava greu, la seva baixa suposa un maldecap afegit a la davantera del Barça, que segueix pendent de recuperar Messi, qui encara no ha pogut jugar cap partit aquest estiu. “En dies com aquests necessites gent resolutiva a l’àrea, tot i que [a San Mamés] ens ha faltat més coses”, tancava l’entrenador.