Barça
Esports Barça 11/07/2013

Pep Guardiola confirma que ha demanat al Bayern Munic el fitxatge de Thiago

El tècnic català raona que el jugador sap que al Barça té poques opcions de jugar i que amb ell ho podrà fer perquè "el necessita"

Isaac Lluch
1 min

BerlínClar i alemany. Pep Guardiola ha demanat públicament al Bayern que fitxi Thiago Alcántara. El tècnic català s'ha manifestat sense embuts en roda de premsa per la incorporació del jugador del Barça, si bé ha assegurat que no sap ben bé si serà possible fitxar-lo. El club blaugrana no negociarà i remetrà a la clàusula de rescissió de 18 milions d'euros.

"Sí, vull Thiago", ha manifestat per a sorpresa de tots els periodistes alemanys. "El conec molt molt bé. He demanat a Karlheinz (Rummenigge) i Matthias (Sammer) de fitxar aquest jugador. N'hem parlat, però no hi ha cap novetat. Ara hem d'esperar", ha indicat el tècnic de Santpedor per després abocar-se en els elogis al migcampista blaugrana. "Thiago és un súper, súper jugador. Pot jugar en tres, quatre, cinc posicions. Treballa molt bé, és molt bon en l'un contra un. Tenim molt bon equip al Bayern, però també sis competicions per jugar. Necessito Thiago al mig del camp. Els he dit la meva opinió (als dirigents del Bayern) i ara han de prendre una decisió", ha exposat Guardiola, que ha anat més enllà i ha advertit que només vol aquest fitxatge. "O ve Thiago, o cap altre".

I també ha enviat un missatge a la directiva i tècnics del Barça: "Cap jugador vol marxar del Barcelona o del Reial Madrid. Però tot jugador vol jugar. Thiago vol jugar. Per aquesta raó el vull". "Un jugador marxa només quan s'olora que jugarà poc la pròxima temporada. Amb Neymar el Barça s'ha fet amb un gran jugador. Thiago vol jugar i amb el Barcelona les seves possibilitats serien pitjor".

stats