BARÇA
Esports Barça 29/10/2012

L'emir de Qatar vol portar el Barça a Gaza segons el líder de la franja

L'emir de Qatar, Hamad bin Khalifa al-Thani, ha promès al cap de govern de Hamàs a Gaza, Ismail Haniyeh, que intentarà portar el Barça a la franja

Efe
1 min

JerusalemL'emir de Qatar, Hamad bin Khalifa al-Thani, ha promès al cap de govern de Hamàs a Gaza, Ismail Haniyeh, que intentarà portar el Barça a la franja. Així ho expliquen els mitjans locals, que recullen les declaracions de Haniyeh.

L'edició en línia dels diaris d'Israel 'Yediot Aharonot' i 'Maariv' i l'agència de premsa palestina Palpress assenyalen que el comprimís ha estat adquirit durant la trobada que tots dos van mantenir a Gaza diumenge passat, en la primera visita oficial d'un cap d'estat a la franja des que el moviment islamista va prendre el control l'any 2007.

Segons Palpress, Haniyeh ha dit a un grup d'esportistes que Khalifa al-Thani li ha promès efectuar els preparatius i els contactes necessaris per dur a Gaza el Barça, un equip molt popular entre els palestins.

L'emir de Qatar va fundar l'any 1995 la Fundació Qatar, patrocinador del Barça des de finals del 2010, amb una aportació d'entre 29 i 33 milions d'euros per temporada fins al 2016.

stats