Rakitic, atacat durant les vacances a Croàcia

El blaugrana va haver de fugir amb la seva família després que un grup d'aficionats violents assaltessin la casa on passava les vacances

El futbolista Ivan Rakitic va haver de fugir ahir amb la seva família de la casa on passava les vacances a l'illa d'Ugljan (Croàcia) després de ser atacat per un grup d'aficionats violents.

Segons informen els mitjans croats, sis joves van llançar pedres contra la residència de luxe on el migcampista blaugrana estava allotjat amb la família. Els assaltants van trencar les finestres i la porta i després van fugir, publica avui el diari  'Vecernji List' de Zagreb. Mitja hora després, Rakitic va abandonar l'illa amb la família en una llanxa.

Aquest dissabte, el croat ha penjat una fotografia al seu  compte de Twitter traient ferro a l'incident. "Ningú ens podrà prendre el somriure", acompanyat de la seva família.

Els mitjans informen que la població d' Ugljan estava entusiasmada de tenir la gran estrella de visita, però que ara probablement no el tornaran a veure mai més.

Abans d'aquestes vacances, el migcampista va participar en l' Eurocopa de França, on Croàcia va ser  eliminada als vuitens de final per Portugal.